Publicitat
Publicitat

FIRA

Els hotels i els apartaments turístics, plens per al Mobile World Congress

Es preveu que aquesta edició superarà els 60.000 assistents de l'any passat

Els hotels arribaran a la plena ocupació durant els tres primers dies del Mobile World Congress, que se celebrarà a la Fira de Barcelona entre el 27 de febrer i l'1 de març. Dijous i divendres, l'ocupació se situarà en un 80% segons el Gremi d'Hotels de Barcelona. En nombre d'habitacions, se n'han reservat un total de 22.000, dues mil més que l'any passat. Pel que fa als apartaments turístics, aquests assoliran una ocupació del 92% durant els dies de la fira.

En aquesta edició del Mobile World Congress es preveu assolir un nou rècord d'assistents i superar els 60.000 de l'any passat. El 95% d'aquests visitants són internacionals i un 30% són alts directius d'empreses del sector.

El congrés generarà 6.500 llocs de treball directes, dels quals més de 1.000 seran cuiners i cambrers. El nombre d'expositors augmenta aquest any fins als 1.400, una xifra similar a la de l'any 2011.

La superfície on es celebrarà la fira augmentarà en uns 100.000 metres quadrats, fins arribar als 70.000. Aquesta serà l'última edició que se celebra a la Fira de Montjuïc, ja que l'any que ve es traslladarà al recinte firal de la Gran Via pel notable creixement que ha experimentat el saló.

En total, es preveu un impacte econòmic global de 3.500 milions d'euros.

Més continguts de