Economia 21/11/2011

El grup aragonès Sesé es queda la fàbrica de Yamaha a Palau-solità i Plegamans

Fonts properes a l'operació confirmen que aquest grup serà el nou amo de la planta, assumirà els 370 treballadors i reorientarà l'activitat cap a un altre sector

Ara
1 min

BarcelonaLa fàbrica de motocicletes Yamaha a Palau-solità i Plegamans ja ha trobat comprador. El grup Sesé, amb seu a Saragossa i especialista en logística i serveis industrials a l'automoció, es queda les instal·lacions i n'assumeix els 370 treballadors.

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

Segons han confirmat fonts properes a l'operació, la planta es reorientarà cap a un altre sector d'activitat en mans dels nous amos, que en garantiran la continuïtat.

La multinacional japonesa podrà culminar, així, la seva retirada de la seva producció a Espanya abans de final d'any tal com pretenia des de feia mesos. Yamaha s'endú la producció de motocicletes a França.

La consultora Alta Partners ha liderat les negociacions, igual que va fer anteriorment amb d'altres operacions similars, com ara la venta de Sharp a Cirsa a Sant Cugat o el traspàs de Sony a Ficosa de la fàbrica de Viladecavalls.

stats