AUTOMOCIÓ
Economia 17/02/2011

El govern espanyol convoca una reunió amb les comunitats autònomes i el sector de l'automòbil

El president del Govern, Artur Mas, també està disposat a atendre els responsable de la patronal Anfac i referma els seu compromís amb aquesta indústria.

Acn
1 min

BarcelonaEl ministre d'Indústria, Miguel Sebastián, ha convocat de manera 'urgent' la setmana que ve els representants de les comunitats autònomes on hi ha plantes automobilístiques, entre elles Catalunya, l'Associació Espanyola de Fabricants d'Automòbils i Camions (Anfac) i els agents socials per posar pau després de l'aprovació de la nova normativa de distribució.

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

La reunió es convoca després que avui els fabricants hagin criticat durament l'esmena que va aprovar el Congrés i hagin amenaçat que portarà a replantejar-se les inversions a les fàbriques de cotxes de l'Estat i, fins i tot, posa en entredit la participació d'aquestes marques al Saló de l'Automòbil de Barcelona el proper mes de març.

D'altra banda, el president de la Generalitat, Artur Mas, s'ha mostrat disposat a rebre els representants de la patronal Anfac, que també volen una reunió urgent amb ell. Fonts de presidència han defensat el compromís del Govern i CiU amb els fabricants.

stats