Economia 24/02/2013

L'avió comercial més gran del món aterra a Barcelona per al Mobile World Congress

Mig miler de passatgers han arribat a Barcelona procedents de Dubai

Efe
1 min

BarcelonaUn Airbus 380 d'Emirates ha aterrat aquest migdia a Barcelona, per primera vegada a l'Estat, enmig d'una gran expectació de mitjans de comunicació i aficionats, que han volgut captar amb les càmeres l'arribada de l'avió comercial més gran del món.

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

L'aeronau ha volat amb 517 passatgers a bord, que han viatjat a Barcelona per participar al Mobile World Congress, el congrés mundial de la telefonia mòbil, que se celebrarà del 25 al 28 de febrer al recinte firal de Gran Via.

El vol, procedent de Dubai, ha aterrat com estava previst cap a les 12.10 hores, una arribada que s'han encarregat de gravar i fotografiar desenes de periodistes i d'aficionats a l'aeronàutica des dels voltants de l'aeroport del Prat.

L'Airbus 380 és un avió de dos pisos que compta amb suites privades, un bar, dutxes i zones de negocis per als passatgers de primera classe. Emirates és l'operador més gran de l'A380 a nivell mundial, encara que assegura que, de moment, no té plans a curt termini d'operar a Espanya amb un A380 de forma regular.

La pròxima celebració del Mobile World Congress ha disparat aquest cap de setmana l'activitat de l'aeroport del Prat, que augmentarà en més de 100.000 els seients oferts per atendre la demanda d'assistents al congrés.

Pel que fa als vols privats, l'aeroport té previstes fins ara més de 150 operacions d'aviació corporativa, 75 d'arribada i 75 de sortida, encara que aquestes xifres es poden incrementar al llarg de la setmana que ve.

Els dies més forts es preveu que siguin dilluns 25 i dimecres 27, amb 32 i 29 moviments, respectivament.

stats