BANCA
Economia 22/12/2010

Banc Sabadell fa l'ullet als guanyadors de la grossa... via Twitter

L'entitat vallesana aprofita les noves tecnologies

Redacció
1 min
La pàgina del Banc Sabadell a Twitter

BarcelonaLes entitats financeres són, segurament, el sector més beneficiat pel sorteig de la grossa. Amb la crisi, els bancs i les caixes s'han embrancat en una batalla per captar el màxim de dipòsits possibles per fer front a la poca liquiditat. I la grossa ofereix una bona oportunitat.

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

Amb les noves tecnologies, les entitats tenen més oportunitats d'arribar als que tinguin la sort d'endur-se un premi. El Banc Sabadell és el que està més actiu a la xarxa, aprofitant el seu canal de Twitter per seguir el sorteig i felicitar-ne els guanyadors... i si algú vol que li guardin els diners serà benvingut.

"Felicitats als premiats a Alacant, Barcelona, Lorca, Cerdanyola, Càceres, Eibar, Alcorcón, Saldaña, Garachico...", deia un dels últims missatges que ha penjat l'entitat.

El Sabadell acostuma a penjar a Twitter les notícies que afecten l'entitat: pagament de dividends, publicació d'informes, etc. I també per relacionar-se directament amb els clients que fan preguntes a través d'un missatge. No és tan habitual que segueixin un esdeveniment en directe, com han fet amb el sorteig de la grossa.

stats