BANCA

Seguiment actiu del sorteig

Banc Sabadell fa l'ullet als guanyadors de la grossa... via Twitter

L'entitat vallesana aprofita les noves tecnologies

Les entitats financeres són, segurament, el sector més beneficiat pel sorteig de la grossa. Amb la crisi, els bancs i les caixes s'han embrancat en una batalla per captar el màxim de dipòsits possibles per fer front a la poca liquiditat. I la grossa ofereix una bona oportunitat.

Amb les noves tecnologies, les entitats tenen més oportunitats d'arribar als que tinguin la sort d'endur-se un premi. El Banc Sabadell és el que està més actiu a la xarxa, aprofitant el seu canal de Twitter per seguir el sorteig i felicitar-ne els guanyadors... i si algú vol que li guardin els diners serà benvingut.

"Felicitats als premiats a Alacant, Barcelona, Lorca, Cerdanyola, Càceres, Eibar, Alcorcón, Saldaña, Garachico...", deia un dels últims missatges que ha penjat l'entitat.

El Sabadell acostuma a penjar a Twitter les notícies que afecten l'entitat: pagament de dividends, publicació d'informes, etc. I també per relacionar-se directament amb els clients que fan preguntes a través d'un missatge. No és tan habitual que segueixin un esdeveniment en directe, com han fet amb el sorteig de la grossa.

Etiquetes

Més continguts de