Economia 12/06/2012

Barroso assegura que va ser ell qui va pressionar Rajoy perquè demanés el rescat

El president espanyol va presumir diumenge d'haver pressionat els líders europeus per aconseguir la línia de crèdit de 100.000 milions

Ara
1 min
El president de la Comissió Europea, Barroso

BarcelonaEl president de la Comissió Europea, José Manuel Durao Barroso, assegura que va ser ell qui va convèncer el president espanyol, Mariano Rajoy, perquè demanés el rescat a la banca. Així ho ha assegurat el mateix Barroso en una entrevista al 'Financial Times'. Els dos líders van parlar la setmana passada per telèfon. Rajoy va presumir aquest diumenge d'haver estat ell qui va pressionar els líders europeus per aconseguir la línia de crèdit de 100.000 milions d'euros per a la banca espanyola, però Barroso diu ara que la cosa no va anar així, que va ser ell qui va haver de convèncer el president espanyol.

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

El president de la Comissió Europea també ha defensat que els 27 països de la UE sotmetin els seus grans bancs a un únic supervisor transfronterer dins de la unió bancària que entraria en vigor l'any que ve. Barroso és partidari de fer "un pas molt gran" cap a una integració més significativa, més enllà de l'increment de les mesures legislatives proposat la setmana passada.

stats