Economia 20/03/2015

El banc britànic TSB puja un 2% a la borsa després de l'oferta del Sabadell

Les accions del Sabadell avancen fins a gairebé el 3% després d'anunciar una ampliació de capital per adquirir l'entitat

Europa Press
1 min
Una oficina del TSB a Newcastle / WIKIMEDIA COMMONS

LondresLes accions del banc britànic TSB han pujat aquest divendres un 2,44% després que el Sabadell confirmés la seva oferta de compra de l'entitat, fins als 335 penics per títol. L'anunci oficial de compra del banc britànic TSB per part del Banc Sabadell fet aquest divendres al matí a través d'un comunicat a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV) ha estat inicialment ben acollit pels inversors, que han fet pujar les accions del Sabadell fins a fregar el 3% al llarg del matí.

El president de TSB, Will Samuel, ha destacat que l'oferta del Sabadell reflecteix els "progressos realitzats" pel banc des de la seva sortida a borsa. Per la seva banda, Paul Pester, conseller delegat de TSB, ha assegurat que TSB es beneficiarà de les "capacitats del conjunt del grup". "Tinc moltes ganes de treballar amb el Sabadell per continuar aportant més competència al sector al Regne Unit", ha afegit.

stats