Economia
Economia 31/03/2011

Miquel Valls: "Si tenim una crisi, l'hem de compartir tots"

El president de la Cambra de Comerç de Barcelona creu que els sacrificis "s'han de fer per part de tothom, amb equilibiri i amb justícia"

Redacció
1 min
Miquel Valls, president de la Cambra de Comerç

BarcelonaEl president de la Cambra de Comerç de Barcelona, Miquel Valls, dóna suport al conseller d'Economia, Andreu Mas-Colell i assegura que comparteix amb ell l'opinió que "els sacrificis s'han de fer per part de tothom", i han de ser "equilibrats i amb justícia". "Si tenim una crisi, l'hem de compartir tots", ha afirmat, en una entrevista a El món a Rac1.

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

En referència a les acusacions d'ahir de Mas-Colell, en què acusava el govern espanyol de demanar-li que "maquillés" les xifres de la Generalitat, Valls considera que les previsions de dèficit no es poden amagar, perquè "estem parlant d'estadístiques molt serioses", i considera que si el conseller va fer aquestes afirmacions és perquè té motius per fer-ho, ja que "és una persona molt tranquil·la, que normalment no s'excita".

Valls ha parlat també del futur de les cambres de comerç, que a partir de l'any que ve deixaran de rebre les quotes obligatòries de les empreses, un fet que obligarà a retallar el pressupost per a aquest any per reservar diners per al proper exercici i que, a més, canviarà el model actual d'aquests organismes. "Potser caldrà canviar la naturalesa de les cambres", ha avançat, i ha aprofitat per defensar el paper d'aquestes institucions com a "garants del comerç internacional". "No som una reminiscència del passat, sinó una tradició amb més de 100 anys d'història a tot el món", ha destacat.

stats