Economia 06/01/2011

El fons de capital risc CVC adquireix l'Hospital General de Catalunya

CVC, amb seu a Luxemburg, ha arribat a un acord per adquirir el gestor hospitalari Capio Sanidad per una xifra entorn dels 900 milions d'euros

Redacció
1 min

BarcelonaL'Hospital General de Catalunya passarà en breu a ser propietat del fons de capital risc CVC juntament amb una vintena de centres hospitalaris espanyols més. CVC, amb seu a Luxemburg, ha arribat a un acord per adquirir el gestor hospitalari Capio Sanidad per una xifra entorn dels 900 milions d'euros. Es tracta d'un dels grups sanitaris privats més importants de l'Estat amb més de 6.000 treballadors i prop de 1.500 llits.

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

La transacció podria tancar-se durant aquest gener després dels pertinents exàmens de les autoritats reguladores. Gràcies a l'operació, CVC tornarà al negoci de la gestió hospitalària, que va abandonar fa sis anys.

Entre els centres que gestiona Capio Sanidad s'hi troben, a més de l'Hospital General de Catalunya, una vintena de centres més en cinc comunitats autònomes. Entre ells, la Fundació Jiménez Diaz, l'Hospital del Sud o l'Hospital Infanta Elena.

stats