Publicitat
Publicitat

ING confia a mantenir l'acord de caixers amb el Popular encara que siguin del Santander

El conseller delegat de l'entitat financera en línia, César González-Bueno, assegura que el pacte no es trencarà però que cal veure com evoluciona la integració

El conseller delegat de la banca 'online' ING a Espanya, César González-Bueno, està convençut que l'acord que l'entitat té amb Banco Popular perquè els seus clients treguin diners sense cost dels caixers  de l'entitat ja absorbida per Banco Santander no es trencarà. González-Bueno descarta que el Santander vulgui trencar l'acord un cop s'hagi culminat la integració del Popular amb el banc que presideix Ana Botín, però no pot garantir al 100% la continuïtat del servei. 

ING compta amb una societat compartida amb Banco Popular al 50% que gestiona aquest servei amb els caixers que són de la xarxa del Popular. Ara, després que el Popular fos absorbit pel Santander, el 50% de l'entitat passa a ser d'aquest últim i, per tant, queda a l'aire l'ús que els clients d'ING podran fer dels caixers del Popular si desapareix la marca. González-Bueno ha admès que no pot garantir que en un futur continuï sent així, ja que un cop quedin integrats sota la marca del Santander només seran una part dels caixers els que estaran sota la xarxa compartida amb ING. 

Tot i això, el conseller delegat d'ING ha admès que en el cas que es trenqués l'acord buscarien una altra alternativa. En tot cas González-Bueno s'ha mostrat convençut que al Santander també li interessarà mantenir un pacte que és "beneficiós per a totes dues parts". 

Si el Santander no manté l'acord, els clients d'ING deixaran de comptar amb la xarxa de caixers del Popular per poder estalviar-se la comissió per treure diners en efectiu. 

Més continguts de