Publicitat
Publicitat

La companyia d'apostes Bwin haurà de pagar 33 milions d'euros a Espanya d'impostos endarrerits

Forma part dels passos que ha de fer l'empresa per aconseguir una llicència que li permeti operar a l'Estat

BwinParty Digital, la considerada empresa d'apostes per internet més gran del món, ha anunciat que pagaria 33 milions d'euros en impostos endarrerits al govern espanyol com a part de la negociació per aconseguir una llicència que li permeti oferir joc a través d'internet al país. L'Estat aplica a l'empresa dues lleis del 1966 i el 1977, respectivament, per a operadors d'apostes fora de les habituals amb base a Espanya.

Bwin ha dit que, després d'assessorar-se, farà un pagament de 25,6 milions d'euros més els interessos de demora, uns vuit milions més. "Un cop hàgim fet aquests passos, creiem que haurem complert els requeriments, i esperem rebre la llicència per entrar al mercat espanyol", ha dit aquest dilluns a través d'un comunicat l'empresa, amb base a Gibraltar. Nascuda l'any passat per la fusió de l'austríaca Bwin i PartyGaming, BwinParty Digital ha dit que ha estat informada que els operadors 'online' amb clients a Espanya han de pagar impostos endarrerits en funció de dues lleis que fins ara no s'havien aplicat al joc 'online' provinent de fora.

Una altra empresa britànica de joc per internet, Sportingbet, està en tràmits també d'aconseguir una llicència, i també hauria de pagar una quantitat milionària en concepte d'impostos endarrerits. Ara fa uns mesos, Sportingbet, amb més de dos milions de clients a trenta mercats, va dir que s'havia reunit amb el regulador del joc espanyol i que esperava aconseguir una llicència al maig.

Més continguts de