El tren de Sóller rebutja l'oferta de compra dels Raventós

La direcció de l'empresa acusa els possibles compradors de llançar calúmnies per tal de convèncer els accionistes

El consell d'administració de Ferrocarril de Sóller ha trencat el seu silenci sobre l'oferta de compra per part d'un grup d'empresaris encapçalats per membres de la família Raventós -històrics propietaris de Codorníu- amb  una nota   en la qual  es rebutja aquesta operació i s' acusa els  autors d'aquesta oferta d'adquisició pública de llançar calúmnies per tal de  convèncer  els accionistes de l'operació.

"Una vegada celebrat el consell d'administració, per majoria absoluta dels consellers, 10 d'11, i amb una abstenció, es va acordar  emetre  aquesta nota per notificar l'acord pres per la  immensa  majoria dels consellers, els quals, entre accions pròpies i representades,  sumen  un 57,33% del capital total, de rebutjar  expressament   l'oferta  rebuda de  Mundra   Invest , SL", es destaca per part de la direcció.

L' oferta , de 25 milions d'euros pel 100% de capital, està vigent fins dia 6 de setembre i estava condicionada a la compra de més del 51% de les accions, per la qual cosa no es podrà dur a terme. L'ARA Balears ja havia  avançat  que hi havia un gruix important d'accionistes que no estava disposat a vendre.

La família Raventós vol comprar el tren de Sóller