Publicitat
Publicitat

SALARIS

Els consells de les empreses de l'Íbex van guanyar 7,5 milions d'euros el 2011, un 5% més que l'any anterior

L'augment es va produir "tot i la caiguda generalitzada dels resultats", diu la CNMV

Els consells d'administració de les empreses cotitzades que formen part de l'Íbex 35 van guanyar de mitjana el 5% més el 2011, "tot i la caiguda generalitzada dels resultats", segons s'explica en l'Informe de Govern Corporatiu d'aquest exercici publicat avui per la CNMV.

Aquest increment es deu, sobretot, a les majors retribucions variables rebudes l'any passat pels consellers de dues companyies, diu l'informe, que no especifica de quines empreses es tracta.

La retribució mitjana per conseller va ser de 522.000 euros l'any passat, el que incrementa en un 4,4% el sou que van rebre en l'exercici anterior.

Pel que fa als consellers executius d'aquestes empreses, és a dir, els presidents i consellers delegats, el seu sou mitjà va ser de 2,4 milions d'euros, alguna cosa més que els 2,2 milions que van guanyar l'exercici anterior.

Al tancament de 2011 hi havia en aquestes 35 empreses un total de 482 alts directius, 31 menys que el 2010, que van cobrar un sou mitjà de 777.000 euros, el 3,1% més que l'any anterior.Més continguts de

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT