El grup cooperatiu Clade va tancar 2013 amb uns guanys de 4 milions, el 20% més

Va sumar ingressos de 278 milions amb un increment del 5,2%

El Grup Empresarial Cooperatiu Clade va tancar l'any passat amb uns beneficis de 4 milions d'euros, un 20,7 % superiors als de 2012, i va sumar uns ingressos de 278 milions, un 5,2 % més que l'exercici anterior.

Grup Clade és el primer grup empresarial cooperatiu de Catalunya i està format per cooperatives com Abacus, Cooperativa Plana de Vic, Escola Sant Gervasi, Grup Qualitat, La Fageda, Suara Cooperativa, Fundació Blanquerna, Grup Cultura 03 o Lavola.

En un comunicat, aquest grup, que ahir va aprovar els seus resultats a l'assemblea general que va celebrar a Bellaterra (Barcelona), ha destacat que l'any passat va incrementar l'ocupació en un 33,4 %, amb la qual cosa dóna feina ja a 5.130 persones.

El director general de Clade, Ramon Roig, ha destacat els resultats de l'any passat i ha assegurat que el benefici evoluciona "amb tendència al creixement en pràcticament totes les societats del grup". Malgrat que les societats més vinculades al sector cultural han perdut ingressos, ha ressaltat que el conjunt del grup ha crescut en vendes un 5,2 %.

El grup compta actualment amb un 3,2 % més de socis treballadors, que ara són 1.640, a banda dels 1.114 socis del sector agrari i els més de 773.000 socis consumidors. Durant l'assemblea, el grup va ratificar el seu suport al projecte de llei de cooperatives de Catalunya perquè entén que "permetrà el desenvolupament del sector cooperatiu català sense renunciar als valors i a les maneres de fer de l'economia social".

Més continguts de