ECONOMIA
Economia 03/07/2012

La cooperativa de l'Aldea fa un nou esforç per formar junta i evitar la liquidació

L'administrador concursal ha rebaixat el valor dels béns de l'entitat de 8,3 a poc menys de sis milions d'euros. L'auditoria pot quedar llesta aquesta setmana

Efe
1 min
La façana de la secció de crèdit de la cooperativa agrària de l'Aldea al desembre.

BarcelonaLa cooperativa agrària de l'Aldea ha impulsat un nou intent de formar junta que n'eviti la liquidació. La crisi provocada per la secció de crèdit de l'entitat amenaça l'activitat de la cooperativa. Aquest dimarts, l'actual junta rectora ha volgut tranquil·litzar els ànims i ha assenyalat que s'està buscant gent nova per formar un nou equip directiu.

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

L'encara president, Fernando Falcó, ha destacat que "els tres membres de la candidatura de Jordi Gas que han volgut continuar estan buscant gent nova i em consta que els fan falta un parell de noms per tancar un nou equip". Altres fonts han apuntat que la nova junta està sondejant treballadors en plantilla de la cooperativa per emprendre el nou projecte. En tot cas, Falcó ha afirmat que la situació no és tan dolenta com sembla, encara que l'administrador concursal ha rebaixat el valor dels béns de l'entitat de 8,3 a poc menys de sis milions d'euros. Respecte a l'auditoria, Falcó ha assegurat que "pot quedar llesta aquesta setmana".

stats