Economia 07/03/2011

Cospedal: "Només cal anar a qualsevol carretera espanyola per veure la quantitat de multes que posen"

Denuncia l'afany recaudatori del govern espanyol amb la mesura dels 110 km/h a totes les carreteres perquè aquest matí ha vist policies a l'entrada de Madrid

Miquel Codolar
1 min

MadridLa secretària general del PP, Maria Dolores de Cospedal, ha criticat la reducció de la velocitat màxima a les autovies i autopistes estatals. Ha argumentat que "només cal anar a qualsevol carretera espanyola per veure la quantitat de mesures que hi posen". Més tard ha exposat que aquesta reflexió es deriva dels policies que ella ha vist en una carretera entrant amb el cotxe a Madrid.

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

Ha insistit que la causa de les mesures és "l'absència de política energètica i la improvisació" i ha posat de relleu que "molts espanyols creuen que les vertaderes raons són econòmiques, de recaptació, de posar més multes", un afany recaptatori que segons Cospedal "és a la ment dels espanyols com l'autèntic motiu". Consultada sobre si considera que la mesura no s'aturarà al juny, ha manifestat que si s'allarga significarà "una altra mentida de Rubalcaba".

Un periodista li ha preguntat què li semblava que a les carreteres de titularitat autonòmica de Múrcia no s'hagin canviat els senyals i Cospedal ha dit que no en sabia res. També ha defensat que "els qui abans sancionaven amb 100 euros ara els poden sancionar amb 300 euros".

stats