Publicitat
Publicitat

Sector de l'Automòbil

Seat és manté com la marca més venuda al mes de juliol

El mercat dels automòbils cau un 26,8% a Catalunya

El sector acumula una caiguda del 24,1% a tot l'Estat i un 26,8% a Catalunya, durant els primers set mesos de l'any. El mercat espanyol tanca el juliol amb una baixada de les ventes del 4%, amb què suma tretze mesos consecutius en caigudes. 

El mercat espanyol de l'automòbil ha tancat el juliol amb una nova caiguda del sector del 4%, la tretzena caiguda consecutiva. Les dades obliguen a canviar les previsions d'aquest 2011 que es tem que serà el pitjor dels últims 18 anys amb només 830.000 noves matriculacions.


El mes ha tancat amb un registre a tot l'Estat de 78.913 matriculacions, una xifra que se suma a les ventes dels primers set mesos de l'any que assoleixen les 521.130 matriculacions, un 24,1% menys que aquest mateix període l'any 2010 on encara estava vigent els Plan 2000E.


Seat es manté com l'empresa amb més ventes durant aquest juliol amb un total de 48.505 vehicles venuts, centrades principalment en els models Ibiza i Leon.


Segons Luis Valero, director general de la patronal de fabricants (Anfac), “El miratge estadístic del mes de juliol no ens pot apartar de la realitat de que les vendes de cotxes estan a nivells molts pobres per potenciar el mercat estatal”.


Dades a Catalunya


A Catalunya la caiguda del sector durant els primers set mesos de l'any ha estat del 26,8%, encapçalat per la província de Tarragona (- 39,1%), i seguit per Lleida (- 38,4%), Girona (- 27,2%) i Barcelona (- 24,6%), segons dades de Anfac.Més continguts de

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT