ECONOMIA
Economia 15/03/2012

Rajoy es decanta per apujar impostos especials en comptes de l'IVA

El vicesecretari d'Organització del PP, Carlos Floriano, diu que així ho apunten "les pistes que s'estan donant". Una increment de l'impost sobre els productes li semblaria "injust"

Efe
1 min

MadridEl govern del PP estudia apujar alguns impostos especials per reduir el dèficit i evitar una pujada de l'IVA. Així ho ha revelat el vicesecretari d'Organització del PP, Carlos Floriano, en una entrevista a Telecinco.

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

Floriano ha dit que la pujada de l'IVA li semblaria "injusta" i ha apuntat que "per les pistes que s'estan donant" s'està estudiant la modificació d'altres figures tributàries com els impostos especials.

"Es buscaran els elements d'ajust que siguin més convenients perquè els que pitjor ho passen no ho paguin", ha assegurat el dirigent del PP, que ha insistit que el govern espanyol es va veure obligat a apujar impostos perquè es van trobar amb un "dèficit diferent" al que l'executiu socialista els havia dit que hi havia.

Preguntat per l'aprovació al Parlament del copagament dels medicaments i la taxa turística gràcies a l'abstenció del PP, Floriano ha dit que els populars van exercir una "oposició útil" i es van veure en l'obligació de donar suport als pressupostos establint "diversos límits" perquè una mesura indiscriminada hauria estat "injusta".

stats