ASSEGURANCES
Economia 01/02/2012

El ministeri d'Economia envia dos interventors nous per controlar Agrupació Mútua

La Direcció General d'Assegurances (DGS), dependent del ministeri d'Economia, ha nomenat dos nous interventors per controlar Agrupació Mútua. L'entitat, intervinguda fa més de dos anys, encara la recta final per a la seva reprivatització

T. G.
1 min

BarcelonaEl ministeri d'Economia vol accelerar el procés de reprivatització d'Agrupació Mútua, que ja és a la recta final. La Direcció General d'Assegurances (DGS) ha enviat avui un comunicat en el qual anuncia el nomenament de dos interventors nous per confirmar que "la viabilitat futura de la companyia es desenvolupa per les vies adequades". En tot cas, fonts del ministeri han remarcat que es tracta d'un "reforç" de l'actual gestió de l'administrador, Sergio Gago, que "continua en l'exercici de les seves funcions".

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

Fonts del sector, però, han considerat que la mesura pot representar un replantejament del pla de sanejament de l'asseguradora catalana. Agrupació Mútua es troba sotmesa a "mesures de control especial des d'octubre de 2009", el que representa el pas previ a la intervenció, que a nivell formal no s'ha produït.

Tot i això, els gestors de la mútua van ser rellevats i es van nomenar dos interventors, dels quals només ha quedat Sergio Gago. Un total de cinc entitats del sector assegurador s'han interessat per quedar-se amb els actius d'Agrupació Mútua: Fiatc, Pelayo, el RACC, Sanitas i Catalana Occident.

stats