TANCAMENT SPANAIR
Economia 07/03/2012

Un 70% dels afectats de Spanair ja han recuperat els seus diners

El conseller d'Empresa i Ocupació, Francesc Xavier Mena, ha explicat que la Generalitat "no recuperarà res" dels 135,5 milions d'inversió en l'aerolínia

Efe
1 min

BarcelonaEl conseller d'Empresa i Ocupació, Francesc Xavier Mena, ha assegurat avui que més del 70% dels afectats pel tancament de Spanair ja han recuperat l'import dels bitllets. Les persones que ja han recuperat l'import van pagar els bitllets amb targeta de crèdit, i això s'explica perquè quan es paga amb targeta els diners s'ingressen en comptes de les entitats financeres fins que el passatger vola. Per tant, els diners d'aquest conjunt d'afectats no es van arribar a ingressar a Spanair.

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

Mena ha assegurat que la majoria de persones que s'han vist afectades pel procés concursal recuperaran els diners perquè hi ha una quantitat de diners dipositada per garantir-ho.

Durant la comissió parlamentària d'aquest matí per informar sobre l'actuació del departament en relació al tancament de Spanair, el conseller ha explicat també que la Generalitat no sap amb seguretat el nombre d'afectats que hi ha perquè l'empresa que la Generalitat tenia contractada per donar aquest servei ja no l'ofereix.

D'altra banda, Mena ha assegurat que la Generalitat "no recuperarà res" dels 135,5 milions d'inversió reconeguts pel govern català en l'aerolínia. "Ho veig molt complicat", ha afegit. A més, ha apuntat que la Generalitat assumirà totes les responsabilitats que se li atribueixin legalment.

stats