EMPRESES
Economia 27/03/2011

Una desena d'empreses i institucions catalanes es promocionen a Rússia

Fluidra, Mango, Freixenet, Telstar i Seat es troben entre les companyies que aprofitaran l'any d'Espanya a Rússia per abordar o consolidar-se en aquest mercat

Elena Freixa
1 min

BarcelonaMés de 30 empreses, organitzacions i institucions espanyoles, entre elles una desena de catalanes, participaran a partir de demà en una exposició amb motiu de la celebració enguany de l'Any d'Espanya a Rússia.

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

Aquesta mini fira a Moscou, organitzada pel Consorci de la Zona Franca i presidida per Enrique Lacalle, servirà per donar a conèixer o donar més sortida als productes catalans i espanyols en aquest mercat de 140 milions de persones i d'un poder adquisitiu creixent.

Entre els participants a l'exposició hi haurà empreses catalanes com Fluidra, Freixenet, Mango, Torres, Roca i Telstar, així com l'única marca de cotxes pròpia a l'Estat espanyol, Seat, i institucions com Turisme de Barcelona i la mateixa Generalitat.

A més a més, hi haurà expositors d'altres companyies com Renfe, Adif, Repsol, Iberia i Iberdrola, entre d'altres. També hi viatgen representants del Ministeri de Foment, el de Medi Ambient i del Ministeri d'Indústria, que comptarà amb la visita del ministre Miguel Sebastián.

stats