Economia
Economia 05/06/2011

Els treballadors de Derbi reivindiquen al Circuit de Catalunya que l'empresa no marxi del país

La plantilla de la factoria de motocicletes de Derbi ha portat les seves reivindicacions fins a Montmeló per donar a conèixer a tothom la delicada situació que viu la històrica fàbrica

Acn
1 min
Derbi manifetació Montmeló

BarcelonaEls treballadors de Derbi han portat les seves reividicacions fins a Montmeló, capital mundial del motociclisme aquest diumenge per la celebració del Gran Premi al Circuit de Catalunya. La plantilla vol evitar l'ERO que ha presentat la multinacional italiana Piaggo i que amenaça els 220 llocs de treball que hi ha a Martorelles (Vallès Oriental).

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

Els treballadors s'han manifestat anant a peu des de la plaça de la vila de Montmeló fins a les instal·lacions del Circuit, on hi han accedit amb entrada per seguir les curses i també per donar a conèixer a tothom la delicada situació que viu la històrica fàbrica de motocicletes, que acumula nombrosos títols mundials en els seus 90 anys d'història.

Piaggio vol traslladar la producció que té a la fàbrica de Martorelles a les factories que el grup té a Itàlia. La multinacional italiana justifica el trasllat amb la necessitat de racionalitzar la xarxa de producció del grup a Europa.

stats