Economia 16/03/2018

Desigual obrirà una botiga de 1.000 metres quadrats al Portal de l'Àngel

És la primera vegada que desembarca al carrer més comercial d'Espanya

Ara
1 min
DEMANDA EXISTENT  Desigual obre les seves botigues del centre  de Barcelona els diumenges per acollir  la demanda de turistes.

BarcelonaLa companyia de moda catalana Desigual obrirà a la tardor una botiga de 1.000 metres quadrats al Portal de l'Àngel de Barcelona, el carrer més comercial d'Espanya, segons ha informat aquest divendres la companyia.

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

La botiga tindrà dues plantes, una de 600 metres quadrats i l'altra de 400 metres quadrats. És la primera vegada que Desigual obre una botiga a aquest important carrer comercial, per on passen una mitjana de 23.000 persones al dia.

L'obertura d'aquesta botiga comportarà el tancament de la que ara té Desigual al carrer dels Arcs, a pocs metres. El personal de la botiga del carrer dels Arcs serà recol·locat en altres establiments de la cadena, segons han informat fonts de la companyia.

El Portal de l'Àngel és el carrer comercial més car d'Espanya, amb unes rendes de lloguer anuals que de mitjana arriben als 3.300 euros el metre quadrat.

L'obertura d'aquesta botiga forma part del pla d'expansió anunciat recentment per la companyia, que preveu invertir 130 milions d'euros fins al 2020 per renovar la xarxa d'establiments, amb noves obertures, tancament d'algunes botigues i la reforma d'altres locals.

stats