Deute
Economia 15/07/2011

Obama insta al Congrés a presentar un pla de reducció del dèficit en menys de 36 hores

El president nord-americà, Barack Obama, ha instat avui al Congrés a que li presenti un pla "seriós" entre les properes "24-36 hores" per a la reducció del dèficit fiscal i permetre així elevar el sostre de despesa del país.

Efe
1 min

Washington p { margin-bottom: 0.21cm; } No hauríem d'estar tan a prop de la data límit. Ens estem quedant sense temps", ha dit Obama en roda de premsa en referència al 2 d'agost, quan els Estats Units podria entrar en suspessió de pagaments de no aprovar-se al Congrés un increment del límit d'endeutament, actualment de 14,29 bilions de dòlars.

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

No només en el terreny polític s'albira inquietud per la situació, la Universitat de Michigan ha informat avui que la confiança dels consumidors en l'evolució de l'economia d'Estats Units ha caigut al juliol al seu nivell més baix des de març de 2009.

Durant tota la setmana els líders republicans i demòcrates s'han reunit diàriament a la Casa Blanca per negociar un pla de reducció del dèficit que permeti equilibrar els comptes fiscals del país.

stats