El director comercial de Vueling fitxa per Port Aventura

Canvi al capdavant d’un dels gegants de l’oci a Catalunya

Canvi al capdavant d’un dels gegants de l’oci a Catalunya. Segons ha pogut saber l’ARA, el parc temàtic Port Aventura ha fitxat el director comercial de Vueling, David García, com a director general del grup hoteler i d’entreteniment. D’aquesta manera, la companyia passarà a tenir una direcció bicèfala. García assumirà la part de negoci, mentre que Fernando Aldecoa s’encarregarà de la gestió financera. D’altra banda, Arturo Mas-Sardà es manté com a president executiu del complex, propietat dels fons Inverindustrial i KKR. “Els propietaris em van contactar perquè buscaven algú per liderar la transformació digital de l’empresa i tenia sentit que fos del sector de l’aviació”, explica García.

Fa tres setmanes que el directiu s’ha incorporat a Port Aventura després de quatre anys a Vueling. En aquesta nova etapa, García vol acostar el món online als visitants del parc temàtic i millorar la seva experiència a través de la tecnologia. “És una indústria que no coneixia, però molt similar i relacionada amb el turisme”, explica. A més, el nou director general de Port Aventura comenta que el parc vol potenciar el desenvolupament internacional per captar nous visitants.

L’any passat el grup va assolir la xifra rècord de 5 milions de visites, de les quals un 36% van ser turistes estrangers. Actualment la companyia està formada per sis hotels i tres parcs temàtics. En els últims anys, Port Aventura ha invertit més de 10 milions d’euros en ampliar el seu centre de convencions fins als 20.000 metres quadrats.

Moviment al consell

El fitxatge de García com a director general de Port Aventura també ha obligat a moure algunes peces dins el consell d’administració de Vueling. Així, l’aerolínia catalana ha situat Manuel Ambriz (a la foto) com a nou director comercial. El directiu ocupava fins ara el càrrec de director de xarxa, però aquest rol se suprimirà i les seves funcions les assumirà el director d’estratègia de la companyia, Michael Delehant, segons va confirmar ahir una portaveu de Vueling.

Més continguts de