Economia 20/12/2010

Múrcia i Castella-La Manxa superen l'objectiu d'estabilitat del 2,4%

Catalunya va tancar el tercer trimestre d'enguany amb un dèficit pressupostari no financer de l'1,71%, mentre que la mitjana és de l'1,24%, i l'objectiu és tancar l'any amb un 2,4%

Miquel Codolar
1 min

MadridLa vicepresidenta segona del govern espanyol, Elena Salgado, ha assegurat que el dèficit pressupostari agregat de les autonomies al final del tercer trimestre d'enguany és de l'1,24% del PIB. Considera que les dades d'execució pressupostària trimestral de les autonomies, que s'han publicat per primera vegada, confirmen que és comptable arribar a l'objectiu del 2,4% a finals d'any. Ha dit que les comunitats autònomes "estan complint".

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

Castella-La Manxa i Múrcia, amb un 4,69% i un 3,12% respectivament, són les úniques que superen l'objectiu del 2,4%. Les segueixen Balears (1,87%), València (1,82%) i Catalunya ocupa la cinquena posició, amb l'1,71%. L'autonomia amb menys dèficit és Navarra, amb un 0,29%. Salgado ha comparegut amb el secretari d'Estat d'Hisenda, Carlos Ocaña, i els consellers d'Andalusia, Galícia, Castella-Lleó i Astúries.

stats