CEOE
Economia 21/12/2010

Joan Rosell i Santiago Herrero es disputen avui la presidència de la CEOE

Díaz Ferrán assegura que la patronal espanyola sortirà "unida" dels comicis i diu que marxa per ocupar-se de la fallida de les seves empreses

Redacció
1 min
Joan Rosell, candidat a la presidència de la CEOE. Foto: EFE

BarcelonaLa patronal espanyola CEOE celebra avui eleccions a la presidència, que es disputa entre dos candidats, Joan Rosell, president de Foment del Treball, i Santiago Herrero, que encapçala la patronal andalusa. Per primera vegada en 33 anys d'història, l'entitat vota la presidència, que fins ara s'havia decidit per designació del president sortint.

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

En una entrevista a l'agència EFE, Gerardo Díaz Ferrán, actual president, assegura que l'entitat sortirà "unida" de les eleccions, que s'estan vivint en un clima encrespat, i reconeix que Rosell ha presentat més avals que Herrero, que ha comptat amb els suports de Jesús Banegas, en retirar la seva candidatura. Segons Díaz Ferran, Rosell ha presentat 250 avals, mentre que Herrero en té 70.

Díaz Ferran diu que marxa de la CEOE "amb pena" i que ho fa per ocupar-se de la fallida de les seves empreses, Viatges Marsans i Air Comet.

stats