ECONOMIA
Economia 06/06/2012

El fons europeu d'estabilitat preveu crèdits per als bancs espanyols

A mig camí entre la voluntat de la cancellera alemanya, Angela Merkel, i la posició espanyola, la dotació del préstec encara és una incògnita, segons publica el diari alemany 'Die Welt'

Ara
1 min

BarcelonaLa Comissió Europea (CE) preveu una línia de crèdit provisional per als bancs espanyols, que podrien utilitzar de manera ràpida en cas d'un problema de falta de capital. El rotatiu alemany 'Die Welt' explica en l'edició d'aquest dimecres que aquesta decisió seria una de les primeres conseqüències de la conferència telefònica mantinguda pels ministres de finances del G-7.

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

La proposta, en tot cas, es troba a mig camí entre l'actitud negativa alemanya sobre el fet que la futura unió bancària europea que es projecta no inclogui un mecanisme directe per evitar crisis bancàries i l'alternativa espanyola de no voler activar un rescat directe. Amb tot, es desconeixen els detalls sobre les condicions dels crèdits provisionals. Segons el diari alemany, les quantitats dels préstecs serien negociats directament per les entitats financeres i els responsables de la línia de crèdit.

stats