ENTITATS FINANCERES
Economia 15/02/2011

Els 10 executius de Caja Madrid que no cobraran la prima recorreran la decisió

El consell d'administració de l'entitat va decidir per unanimitat que els directius deixin de cobrar 25 milions d'euros en incentius

Redacció
1 min
L'expresident de Caja Madrid, Miguel Blesa

BarcelonaEls exdirectius de Caja Madrid als quals ahir se'ls va comunicar la decisió del consell que no cobraran els 25 milions d'euros en incentius recorreran la decisió, segons publica Expansión.

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

El rotatiu explica que la majoria d'aquests directius, entre els quals hi ha l'expresident de la caixa, Miguel Blesa, esperaran fins als 31 de març i formalitzaran la demanda l'1 d'abril, data en què tindran consolidat el dret de percebre la prima. Els afectats descarten unir-se i presentar una demanda conjunta.

Els antics executius de l'entitat consideren que els 4.465 milions que va rebre en ajudes públiques el SIP, al qual pertany Caja Madrid, no dóna base legal als nous gestors per incomplir els seus compromisos salarials.

Caja Madrid no va canviar d'opinió respecte a la concessió de 25 milions d'euros en primes fins al passat divendres, després que el govern de la comunitat que lidera Esperanza Aguirre s'hi oposés frontalment.

stats