EMPRESES
Economia 16/03/2011

La farmacèutica GP Pharm augmenta un 75% la seva facturació el 2010

Segons explica la companyia, aquest increment s'explica per una diversificació de productes i per una expansió cap a mercats internacionals

Helena Esteves
1 min

BarcelonaLa farmacèutica GP Pharm va facturar el 2010 un total de 10,5 milions d'euros, el que suposa un increment del 75% respecte a l'any anterior.

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

Aquest increment s'explica per la diversificació de productes de l'empresa i per la seva expansió cap a mercats internacionals, segons ha informat avui la companyia en un comunicat.

GP Pharm es congratula dels resultats, especialment en el context de crisi actual, i malgrat "la baixada de preus" per les mesures adoptades pel Ministeri de Sanitat.

L'empresa es dedica a la fabricació i comercialització de productes injectables per a oncologia i malalties cardiovasculars, i pel sistema nerviós central.

La societat, amb seu a Gavà i amb una planta de producció a Sant Quintí de Mediona, comercialitzarà aquest any fàrmacs per combatre el càncer de mama i de còlon, a més de medicaments de desenvolupament propi per a varius esofàgiques i pel tractament del càncer de pàncrees i de pulmó.

A part dels nous fàrmacs, GP Pharm ha anunciat que començarà la comercialització dels seus productes a Canadà, Austràlia, Nova Zelanda, Bangladesh, Turquia, Mèxic i a països de l'Europa de l'Est.

stats