Economia 21/04/2012

Fernández avisa Espanya que pagarà més car el biodièsel si restringeix la importació

La presidenta argentina respon irònica a la mesura del govern espanyol de limitar la compra a Argentina després de l'enfrontament per YPF i diu que és cosa seva si vol acabar pagant-lo més car

Ara
1 min

BarcelonaLa presidenta de l'Argentina, Cristina Fernández, ha respost amb ironia a la mesura presa pel govern espanyol de limitar les importacions de biodièsel en resposta a la nacionalització d'YPF. "És decisió del govern espanyol si vol pagar un biodièsel més car", ha dit en roda de premsa, on ha tornat a defensar l'expropiació de la petroliera.

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

La presidenta ha tret pit i ha insistit que la restricció és una decisió sobirana d'Espanya, tot i assegurar que l'encariment que suposarà pot tenir impactes en l'economia.

Fernández ha agraït els "milers i milers" de missatges de suport que li han arribat des d'Espanya després d'haver dictat la nacionalització de la petroliera, controlada per Repsol.

La presidenta ha portat el text del decret a la tomba del seu marit, Néstor Kirchner, i ha assegurat que era el seu somni veure com YPF tornava a mans dels argetins

stats