AUDITORIA
Economia 08/06/2011

La firma Deloitte auditarà els comptes de la Generalitat

És la mateixa companyia que va revisar els números del Barça amb l'arribada de Rosell

Redacció
1 min

BarcelonaLa firma Deloitte serà l'encarregada d'auditar els comptes de la Generalitat i de 23 entitats públiques catalanes, i de determinar d'aquesta manera si existeix algun dèficit o deute ocults en l'administració autonòmica, segons publica avui Expansión.

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

L'auditora, que s'ha imposat en la licitació a KPMG i PwC, haurà d'analitzar l'estat real dels comptes de l'administració de la Generalitat i del seu sector públic, així com realitzar una "identificació qualitativa del nivell de reconducció de despeses compromeses a curt termini" i efectuar "una identificació dels aspectes clau que poden afectar la preparació de pressupostos en anys futurs".

L'anàlisi haurà de fixar-se especialment a identificar "la recurrència dels ingressos, les despeses compromeses, el deute i l'anàlisi d'operacions significatives relatives a inversions o operacions extraordinàries".

Els treballs d'auditoria, que hauran de dur-se a terme en un màxim de 75 dies, tindran un cost per a la Generalitat de 885.000 euros. Deloitte també es va encarregar d'auditar els comptes del FC Barcelona amb l'arribada de Sandro Rosell a la presidència del club.

stats