Publicitat
Publicitat

AUDITORIA

Contracte de 885.000 euros

La firma Deloitte auditarà els comptes de la Generalitat

És la mateixa companyia que va revisar els números del Barça amb l'arribada de Rosell

La firma Deloitte serà l'encarregada d'auditar els comptes de la Generalitat i de 23 entitats públiques catalanes, i de determinar d'aquesta manera si existeix algun dèficit o deute ocults en l'administració autonòmica, segons publica avui Expansión.

L'auditora, que s'ha imposat en la licitació a KPMG i PwC, haurà d'analitzar l'estat real dels comptes de l'administració de la Generalitat i del seu sector públic, així com realitzar una "identificació qualitativa del nivell de reconducció de despeses compromeses a curt termini" i efectuar "una identificació dels aspectes clau que poden afectar la preparació de pressupostos en anys futurs".

L'anàlisi haurà de fixar-se especialment a identificar "la recurrència dels ingressos, les despeses compromeses, el deute i l'anàlisi d'operacions significatives relatives a inversions o operacions extraordinàries".

Els treballs d'auditoria, que hauran de dur-se a terme en un màxim de 75 dies, tindran un cost per a la Generalitat de 885.000 euros. Deloitte també es va encarregar d'auditar els comptes del FC Barcelona amb l'arribada de Sandro Rosell a la presidència del club.

Més continguts de