Economia 27/02/2014

Fluidra genera pèrdues de 10,2 milions el 2013

La reestructuració a Europa i el tancament de projectes clau en mà, principals culpables del dèficit generat

Europa Press
1 min

BarcelonaL'empresa canalitzadora d'aigües Fluidra va tenir unes pèrdues netes de 10,2 milions d'euros l'any 2013, segons ha informat aquest dijous la companyia a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV). Aquest resultat contrasta amb els beneficis obtinguts per la companyia el 2012, quan va generar uns guanys de 14,5 milions d'euros.

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

El director general corporatiu i financer de la companyia, Xavier Tintoré, ha declarat a Europa Press que les pèrdues es deuen a l'impacte generat pel tancament de la divisió de projectes clau en mà i al pla d'eficiència que s'ha dut a terme a Europa, que ha generat unes despeses de reestructuració de gairebé de 6 milions d'euros.

La companyia, que el 2013 va tenir unes vendes de 592,7 milions (-5,7%), va poder suavitzar la davallada gràcies a l'activitat a l'Europa de l'Est, l'Àsia i Austràlia.

Tintoré ha augurat que la reestructuració a Europa i el bon posicionament de la companyia contribuiran a un 2014 positiu, i s'ha mostrat confiat en que es tornaran a generar beneficis.

stats