INDÚSTRIA
Economia 01/01/2011

Una empresa pirotècnica catalana ilumina el cap d'any a Rio de Janeiro

La barcelonina Pirotècnia Igual ha organitzat els focs artificials a la platja de Copacabana

Efe
1 min
La festa de Copacabana

Rio de JaneiroUns dos milions de persones han rebut el 2011 en una multitudinària festa celebrada a la platja de Copacabana, a Rio de Janeiro, on el cel s'ha il·luminat en els primers minuts de l'any nou amb un espectacle multicolor de focs artificials a càrrec d'una empresa de Barcelona.

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

Cinc minuts abans de la mitjanit els llums de la platja s'han apagat i s'han silenciat els altaveus que durant les sis últimes hores de 2010 van animar la festa a ritme de samba, per donar pas a un espectacle de llums previ al gran esclat.

La multitud ha fet en cor el compte enrere per al 2011, que ha acabat amb una explosió eixordadora de focs artificials que han il·luminat el cel de Copacabana durant els primers quinze minuts de l'any nou.

Cors, palmeres, espirals i figures que s'assemblaven a cossos celestes s'han dibuixat a l'horitzó per les 25 tones de bombes amb focs de colors fabricades per l'empresa catalana Pirotècnia Igual, de Barcelona, i llançades des d'onze basses ancorades al llarg dels quatre quilòmetres de Copacabana.

stats