Publicitat
Publicitat

ECONOMIA

El govern espanyol diu que va ser “un bon Consell” i que “la sang no va arribar al riu”

Salgado i Chaves han valorat el Consell de Política Fiscal i Financera de dimecres. La ministra ha remarcat que totes les autonomies van acordar complir l'objectiu del dèficit i establir una regla de despesa

El govern espanyol ha valorat aquest dijous el Consell de Política Fiscal i Financera com "un bon Consell", segons la vicepresidenta econòmica, Elena Salgado, en declaracions a la SER. El vicepresident territorial, Manuel Chaves, a RNE, ha afegit que no hi va haver "tensió", ni "enfrontament", ni "confrontació", "ni la sang va arribar al riu encara que algú ho esperava" i, igual que Salgado, ha remarcat que totes les autonomies van estar d'acord en la necessitat de complir l'objectiu del dèficit i establir una regla de despesa.

Salgado ha assenyalat que les peticions del PP "no es van considerar raonables i no es van acceptar", de manera que les comunitats governades pels populars no van tenir els resultats que esperaven. Tot i això, ha recordat que totes les autonomies han remarcat el seu compromís "absolut" amb el compliment del dèficit. Chaves ha assegurat que la reunió va ser "molt raonable" perquè les propostes que l'executiu espanyol va posar sobre la taula van tirar endavant amb l'abstenció o el vot favorable dels consellers de les comunitats governades pel PP.

2018 anàlisi

Més continguts de

2018 anàlisi
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT