EMPRESES
Economia 03/03/2011

El grup Abantia adquireix el 51% de Denion

L'empresa ha destacat que aquesta operació corporativa s'emmarca dins de la política d'internacionalització i diversificació del grup, així com en els objectius i línies d'actuació del seu pla estratègic

Helena Esteves
1 min

BarcelonaEl grup Abantia, a través de la seva filial Abantia Ticsa, ha adquirit el 51% de les accions de Denion Control y Sistemas, segons que informat avui la companyia. La compra, que es farà en dos trams i en dos anys, del 51% i 49%, respectivament, reforçarà el negoci del muntatge, el manteniment elèctric industrial i la instrumentació de l'empresa, a la vegada que permetrà posicionar el grup a Mèxic, on Denion opera des dels anys 80.

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

L'empresa ha destacat que aquesta operació corporativa s'emmarca dins de la política d'internacionalització i diversificació del grup, així com en els objectius i línies d'actuació del seu pla estratègic.

Denion és una empresa especialitzada en muntatges industrials electromecànics i en instrumentació per la indústria de procés i d'automatismes, robòtica i sistemes de fabricació flexibles per la indústria alimentària i l'automoció. Factura 25 milions d'euros i compta amb una plantilla de més de 400 treballadors.

Abantia, per la seva banda, va tancar el 2010 amb una xifra de negoci neta de 254 milions d'euros i està composta per 1.750 empleats.

stats