Economia 06/11/2015

La compravenda d'habitatges es dispara prop d'un 28% a Catalunya

Ara
1 min
A l’Estat les operacions de compravenda no només creixen un 17% interanual, sinó que també creixen respecte al mes anterior per primera vegada en l’últim any.

BarcelonaEl mes de setembre del 2015 es van vendre un 28% més d'habitatges que el mateix mes de l'any anterior. En concret, a Catalunya es van vendre 4.785 habitatges i va ser la tercera comunitat on més operacions d'aquest tipus es van registrar, per darrere d'Andalusia, que continua al capdavant del rànquing per novè mes consecutiu amb 6.042 transaccions, i del País Valencià, amb 4.829 operacions. Catalunya va ser doncs la tercera comunitat on més habitatges es van vendre, per davant de Madrid (4.252), que queda en quarta posició.

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

De fet, l'increment de la compravenda d'habitatges a Catalunya duplica la mitjana estatal, que va registrar un augment del 13,8%, amb un total de 131.818 habitatges. Si es compara amb el ritme marcat el mes anterior, la compravenda d'habitatges a l'Estat ha afluixat el ritme, ja que el repunt a l'agost va ser del 24%.

stats