SEGURETAT

Mercat tecnològic més important del món

Els “hackers” assalten el Nasdaq

L'FBI i els serveis secrets nord-americans investiguen l'entrada de pirates informàtics als ordinadors de la plataforma borsària


Les autoritats dels Estats Units investiguen les reiterades entrades dels pirates informàtics als ordinadors del Nasdaq, el mercat electrònic on cotitzen les més importants companyies tecnològiques. Els hackers haurien penetrat als ordinadors de la plataforma que gestiona les operacions del mercat diverses vegades, segons publica el Wall Street Journal. El que més preocupa a l'FBI i als serveis secrets nord-americans és que no saben qui ha aconseguit entrar als ordinadors del Nasdaq ni tampoc quines intencions tenia.

Per ara, se sap que els pirates informàtics no van alterar les operacions de compravenda en les seves incursions. Tanmateix, el rotatiu explica que les investigacions contemplen diversos motius per explicar l'entrada dels hackers al Nasdaq, entre les quals hi ha la possibilitat que pretenguin obtenir algun tipus d'avantatge, que vulguin robar informació secreta o que busquin alterar la seguretat nacional.


Més continguts de