PRESSUPOST
Economia 12/02/2011

Hereu demana a Mas que l'ajust econòmic no es faci "contra Barcelona"

L'alcalde diu que es necessita confiança "per començar a caminar cap a la recuperació econòmica"

Efe
1 min
PSC, Barceloneta

BarcelonaL'alcalde de Barcelona, Jordi Hereu, ha expressat la seva "creixent preocupació per les mesures que en cascada va anunciant el govern de la Generalitat" i ha demanat al president català, Artur Mas, que l'ajust econòmic motivat per la crisi no es faci "contra Barcelona".

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

L'alcalde ha fet aquestes declaracions després de presidir l'acte de col·locació al balcó de l'Ajuntament del tradicional Penó de Santa Eulàlia, amb motiu de la festivitat de la copatrona de la ciutat que se celebra avui amb diversos actes de marcat caràcter tradicional i familiar.

Hereu ha reiterat que ja ha expressat al president de la Generalitat, Artur Mas, que està "en contra que l'ajust es faci contra Barcelona", en contra que es pari la línia 9 i en contra de que es deixin de fer estacions programades.

"Espero que algun dia ens donin alguna bona notícia, alguna que ens afirmi la confiança", ha subratllat Hereu, que ha insistit després que es necessita confiança "per començar a caminar cap a la recuperació econòmica".

De la seva banda, el president del grup municipal de Convergència i Unió i alcaldable d'aquesta federació, Xavier Trias, que ha assistit amb l'alcalde a la col·locació de l'estendard, ha assenyalat que a ell el que el preocupa és "la situació econòmica catastròfica en què han deixat la Generalitat" i que a més "el govern socialista de Madrid estigui pressionant".

"El problema és que la Generalitat ara ha de fer quadrar els números i espero que es faci de la manera que afecti menys la ciutat de Barcelona", ha declarat Trias.

stats