ÒPTICA

En concurs de creditors

Indo acomiadada 56 persones més

Al novembre, l'empresa catalana va presentar un ERO per a 294 treballadors


El grup d'òptica Indo ha presentat davant el jutjat mercantil número sis de Barcelona dues noves sol·licituds d'extinció col·lectiva d'ocupació que afectaran 56 treballadors i que se sumen als 294 que ja estaven afectats per Expedients de Regulació d'Ocupació (ERO).

Fonts d'Indo Internacional han informat que en data d'avui s'han presentat davant aquest jutjat aquestes dues noves sol·licituds, que fan referència a Novolent S.A i a Eurooptica S.A., a l'empara de l'article 64 de la llei concursal.

El grup Indo va presentar ja el mes de novembre passat davant aquest jutjat un ERO per acomiadar 294 treballadors a tot Espanya per raons de caràcter econòmic, productiu i organitzatiu. Indo va presentar concurs de creditors el juny passat.

Els expedients presentats llavors es referien a Indo Internacional, Indústries d'Òptica, Indo Lens Group i Indo Equipment Group.

A més dels ETS, el grup d'oftalmologia té previst dur a terme, en el marc d'un pla de viabilitat, l'externalització d'activitats no estratègiques i la desinversió d'actius o el tancament de les filials Cadena Retail, Optifactories i Inviva i de les societats que posseeix l'empresa a França, Itàlia, la Xina i Tailàndia.


Etiquetes

Més continguts de