ÒPTICA
Economia 17/01/2011

Indo acomiadada 56 persones més

Al novembre, l'empresa catalana va presentar un ERO per a 294 treballadors

Efe
1 min

BarcelonaEl grup d'òptica Indo ha presentat davant el jutjat mercantil número sis de Barcelona dues noves sol·licituds d'extinció col·lectiva d'ocupació que afectaran 56 treballadors i que se sumen als 294 que ja estaven afectats per Expedients de Regulació d'Ocupació (ERO).

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

Fonts d'Indo Internacional han informat que en data d'avui s'han presentat davant aquest jutjat aquestes dues noves sol·licituds, que fan referència a Novolent S.A i a Eurooptica S.A., a l'empara de l'article 64 de la llei concursal.

El grup Indo va presentar ja el mes de novembre passat davant aquest jutjat un ERO per acomiadar 294 treballadors a tot Espanya per raons de caràcter econòmic, productiu i organitzatiu. Indo va presentar concurs de creditors el juny passat.

Els expedients presentats llavors es referien a Indo Internacional, Indústries d'Òptica, Indo Lens Group i Indo Equipment Group.

A més dels ETS, el grup d'oftalmologia té previst dur a terme, en el marc d'un pla de viabilitat, l'externalització d'activitats no estratègiques i la desinversió d'actius o el tancament de les filials Cadena Retail, Optifactories i Inviva i de les societats que posseeix l'empresa a França, Itàlia, la Xina i Tailàndia.

stats