AUTOMOCIÓ
Economia 02/03/2011

El sector de l'automòbil arriba a un acord transitori sobre la distribució de vehicles

El pacte l'han segellat aquesta matinada representants del ministeri d'Indústria i de les entitats empresarials

Redacció
1 min

BarcelonaLes principals associacions de l'automòbil han arribat aquesta matinada a un acord sobre la distribució de vehicles que pretén deixar sense efecte l'esmena a la llei d'economia sostenible.

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

Segons fonts del ministeri d'Indústria citades per EFE, l'acord consisteix a fer que el govern espanyol insti els grups parlamentaris a introduir una esmena en una llei en fase de tràmit que deixi sense efecte l'esmena que ha provocat aquest conflicte.

Aquest acord s'ha tancat en una reunió entre representants de la Direcció General de Comerç Interior del ministeri i directius de les associacions de fabricants (Anfac), importadors (Aniacam), concessionaris (Faconauto) i venedors (Ganvam).

L'esmena de la llei d'economia sostenible quedaria sense efecte fins a la presentació de l'avantprojecte de llei de distribució comercial que el ministre Miguel Sebastián s'ha compromès a presentar al Congrés en un termini de tres mesos.

Anfac havia denunciat que la llei d'economia sostenible provocaria una retallada del 125.000 vehicles produïts, el que comportaria una reducció de la xarxa de concessionaris i la destrucció de llocs de treball.

stats