Publicitat
Publicitat

La millora dels indicadors econòmics, a les portades de la premsa econòmica

'Cinco Días' destaca el preu del cru i la millora de la prima de risc; 'Expansión' i 'El Economista', l'atur

La premsa econòmica d'aquest dimecres destaca la millora d'alguns indicadors com l'atur, el preu del petroli, la prima de risc o l'impuls del crèdit al consum.

'Expansión': "Ofensiva de Bankinter per finançar el crèdit al consum" és el principal titular de portada del diari, que també destaca que "Els grups privats demanen a Foment que limiti els ajuts públics a Renfe", Espanya crea ocupació al novembre per primer cop des del 2007" i "El cru cau un 40% però la gasolina només baixa un 8%".

 

 

'Cinco Días': "Injecció de 18.000 milions" es el titular principal, que quantifica la repercussió que tindrà la baixada del preu del petroli, la inferior prima de risc, la depreciació de l'euro respecte al dòlar i la reforma fiscal. Sobre una fotografia del rey Felip diu "El Rey aposta a Alemanya per la indústria espanyola". També es refereix a l'avantprojecte de llei d'auditoria amb el títol "Si vol ser auditor, pregunti a la sogra quines accions té".

 

 

'El Economista': "Rebuts en negre de 1.500 euros al mes a la productora d'Iglesias", en referència als comptes del líder de Podem. "L'atur registra el millor novembre, però gràcies als llocs de feina temporals" i "Coca-Cola posa la seva filial espanyola a les ordres de Londres".

 

 

 

2018 anàlisi

Més continguts de