Ocupació
Economia 29/08/2011

El ministre de Treball preveu una pujada de l'atur a l'agost

Valeriano Gómez reflexiona, en una entrevista a la Cadena SER, que no és moment d'abaixar impostos sinó d'estalviar

Redacció
1 min

BarcelonaEl ministre de Treball, Valeriano Gómez, creu que un any més, l'atur experimentarà una pujada a l'agost, tot i que enguany, l'increment serà inferior al de 2010. Gómez responsabilitza d'aquesta situació a una pràctica empresarial estesa en els darrers deu anys. El ministre ha dit en una entrevista a la Cadena SER que moltes empreses rescindeixen els contractes a l'agost per no haver de satisfer les vacances, que van a càrrec dels serveis públics d'ocupació, per després tornar a contractar personal.

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

El titular de Treball també s'ha referit a les mesures que cal prendre per sortir de la crisi. Gómez ha assegurat que no és moment d'abaixar els impostos, sinó que és moment d'estalviar.

Pel que fa al debat sobre la reforma constitucional per establir un límit de dèficit, el ministre de Treball ha dit que comparteix la necessitat d'establir canvis. En tot cas, Gómez ha volgut deixar clar que és necessari un compromís d'estabilitat pressupostària, però que això no vol dir establir per llei "un dèficit zero, com pretén el PP".

stats