Publicitat
Publicitat

El ministre d'Indústria es reunirà amb els operadors d'estacions de servei per reduir el preu dels combustibles

Soria recorda que a Espanya la càrrega impositiva és menor que a la resta d'Europa i el marge de benefici de les companyies és "molt més gran"

El ministre d'Indústria, Energia i Turisme, José Manuel Soria, ha anunciat que es reunirà aquesta setmana amb els principals operadors d'estacions de servei a Espanya perquè ajustin els seus marges comercials i abaixin el preu dels combustibles.

Soria ha afirmat que "no pot ser" que l'augment del preu de la gasolina i el gasoil suposi cinc dècimes d'increment de l'IPC, quan a Espanya la càrrega impositiva és menor que a la resta d'Europa i el marge de benefici de les companyies és "molt més gran".

El responsable de política energètica també ha insistit que s'augmentarà la transparència sobre els preus de les estacions de servei de les autovies de manera que el consumidor pugui "escollir on va a posar gasolina".

El titular d'Indústria ha assenyalat que es prendran "mesures selectives" perquè, en cas que calguin impostos especials sobre els carburant, això no influeixi en el preu final.

 

Més continguts de

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT