Publicitat
Publicitat

Seguretat Social

MC MUTUAL obté un resultat de 75,4 milions

La mútua aconsegueix un estalvi que supera un 25% l'assolit en l'exercici anterior i destaca una disminució del 12,07% en la sinistralitat sobre la població protegida.

MC MUTUAL, la Mútua d'Accidents de Treball i Malalties Professionals va obtenir, l'any 2010, un resultat positiu de 75,4 milions d'euros, referent a la seva activitat de col·laboració amb la Seguretat Social. Un resultat que supera un 25% l'assolit en l'exercici anterior.

El resultat econòmic a distribuir s'ingressarà íntegrament en un compte especial obert el Banc d'Espanya a disposició del Ministeri de Treball i Immigració, a l'espera que es desenvolupi reglamentàriament la distribució del resultat de les mútues d'accidents de treball i malalties professionals.


La mútua va patir una pèrdua de l'1,15% en la seva població protegida per la pèrdua d'un 1,9% de treballadors en el sistema laboral. Un descens motivat per la reducció de plantilles i el tancament d'empreses en tot el país, ocasionats per la crisi econòmica. Per un altra banda, la mútua incrementa el seu número de treballadors autònoms fins assolir les 186.426 persones.

Més continguts de