La cadena nord-americana Urban Outfitters obre a Barcelona la primera botiga a Espanya

La cadena de moda s'ubicarà al local de El Triangle on fins ara hi havia la botiga de decoració Habitat, que es trasllada a la Diagonal

El grup nord-americà de moda juvenil Urban Outfitters ja té ubicació a Barcelona per obrir la que serà la primera botiga a Espanya. Aterrarà aquest any al centre comercial de El Triangle, al centre de la ciutat.

La companyia era una de les grans cadenes internacionals a la recerca d'un lloc on establir-se a Barcelona, segons va avançar l'ARA al desembre.

Urban Outfitters ocuparà el local on fins ara hi havia la cadena de decoració Habitat, que després de 15 anys al centre comercial ha decidit traslladar la botiga a l'avinguda Diagonal i reobrirà el 28 de febrer, segons ha informat la consultor Cushman & Wakefield.

La cadena nord-americana, que ven marques pròpies i d'altres com Vans o Timberland, va aterrar a Europa l'any 1998 a Londres. Ja està present a d'altres llocs com Bèlgica, Alemanya, França o Suècia, però encara no havia arribat a Espanya fins ara. Als Estat Units, el gegant compta amb una xarxa de 400 botigues.