Economia 06/07/2012

El 'número 3' de De Guindos, nou director general del FROB

Antonio Carrascosa deixa el càrrec de director general de política Econòmica del ministeri per coordinar el Fons

Dani S. Ugart / Efe
1 min
El director general d'Economia, Antonio Carrascosa, que havia treballat per PwC.

Barcelona / MadridEl fins ara director general de política Econòmica del ministeri que dirigeix Luis de Guindos, Antonio Carrascosa, ha estat nomenat nou director general del Fons de Reestructuració Ordenada Bancària (FROB), segons ha informat el Banc d'Espanya en un comunicat.

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

Carrascosa, que fins al dia abans del seu nomenament al ministeri va treballar a una de les auditores que ha contractat l'Estat per examinar els actius tòxics de la banca, PriceWaterhouseCoopers, substitueix Mariano Herrera al capdavant del FROB. Era un dels homes forts del gabinet del ministre i està activament implicat en el procés de reforma financera, segons fonts ministerials.

L'organisme encarregat de repartir els diners del rescat europeu als bancs que ho necessitin ha incorporat també altres càrrecs directius: Pedro Comín serà director executiu i Antonio Rosas, el nou director d'administració i control.

Segons el FROB, els canvis es fan per afrontar una nova etapa "crucial" en el procés de reestructuració del sector bancari.

stats