LABORAL
Economia 20/09/2011

Els sindicats volen un pla d'ocupació consensuat amb Govern i patronals

CCOO i UGT ja han contactat amb Foment del Treball per buscar punts d'acord i confien en una primera trobada amb la Generalitat el proper mes

Redacció
1 min

BarcelonaEl secretari de CCOO de Catalunya, Joan Carles Gallego, ha explicat avui que els sindicats volen un paper en el disseny de l'estratègia per a l'ocupació catalana i que ja s'han posat en contacte amb la patronal Foment del Treball per poder arribar a acords i presentar-los al Govern.

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

Malgrat reconèixer la dificultat d'establir meses de negociació a les portes de les eleccions generals, Gallego ha confiat en mantenir una primera trobada a tres bandes a l'octubre.

Ha afegit que tant CCOO com UGT han captat interès a Foment i treballaran perquè hi hagi entesa en un tema tan cabdal com la lluita contra l'atur. Alguns dels punts que volen abordar són les mesures d'estímul a l'economia, la solució de conflictes per la via de la mediació i el model de Formació Professional.

Gallego ha confiat que el Govern atendrà les propostes que li arribin dels agents socials i econòmics a l'hora d'elaborar el pla per l'ocupació. Ha defensat que la concertació social és una via que ja s'ha demostrat útil.

stats