EMPRESES
Economia 06/05/2011

El grup paperer Miquel y Costas tindrà nova fàbrica i crearà 360 llocs de treball

El fabricant de paper de tabac invertirà 45 milions a la Pobla de Claramunt i contractarà 60 persones. La nova planta generarà 300 llocs de treball indirectes

Elena Freixa
1 min

La Pobla de ClaramuntEl fabricant català de paper per a la indústria Miquel y Costas construirà una nova fàbrica a la Pobla de Claramunt a finals d'any, que suposarà la creació de 60 llocs de treball directes i contribuirà a fer que se'n creïn 300 més d'indirectes.

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

La inversió serà de més de 45 milions d'euros en una nova planta de 14.000 metres quadrats i estarà en marxa a finals de l'any que ve, segons ha explicat avui el president de l'empresa, Jordi Mercader, al president de la Generalitat, Artur Mas.

Miquel y Costas és un grup empresarial amb gairebé 300 anys d'història i compta actualment amb 11 empreses dedicades a fabricar paper per a diverses indústries, entre elles la del tabac.

La nova fàbrica de l'Anoia durà el nom de Terranova Papers i estarà centrada en la producció de papers industrials de gran sofisticació tècnica i alt valor afegit. A més a més, també serà des d'on es treballarà en els nous productes.

stats